Syditalien - Shopping

Italien bliver af mange betegnet som et mekka for mode og design, og skønt hverken Rom eller Milano ligger i Syditalien, byder Syditalien på rig mulighed for shopping.

Selvom Syditaliens største byer ikke bugner af butikker på samme måde som Rom, har disse byer alligevel en størrelse, der gør det umuligt at nå i alle butikker på én dag. F.eks. er Napoli med sine 1,1 millioner indbyggere på størrelse med København. Af andre mulige shopping-byer i Syditalien kan nævnes Salerno, Bari, Foggia m.fl.

Hvad kan man købe i Syditalien

Som tidligere nævnt er Italien kendt som centrum for mode og design. Især inden for sko og tasker er Italien førende. En række af de store (og dyre) modefirmaer holder til i Italien, så man kan hurtigt købe sig fattig hvis man er på shopping i Syditalien.

Shopping på det rigtige tidspunkt

Hvis man er i Syditalien og skal på shopping, skal man være opmærksom på at italienerne holder siesta midt på dagen. Det betyder at langt de fleste butikker holder lukket i dette tidsrum, og man skal derfor tage på shopping på et andet tidspunkt. Det kan være lidt forskelligt hvornår der holdes siesta. Nogle steder er det kl. 13 - 15 og andre steder er det måske kl. 14 - 16. Vær opmærksom på dette inden du tager på shopping i Syditalien.Syditalien       Attraktioner       Shopping       Vejr       Transport   


Copyright 2006-, Syditalien.dk